torsdag 27. november 2014

Noen kaller det mobbing. Vi kaller det glimt i øyet


- Jeg skal ikke komme på festen deres ivaffal! Sier Magnhild.

- Ikke jeg heller. Finn Olav er dum! Sier Frank Tore og er ellers kun opptatt av å utvise holdninger som er minst like gamle som gården de bor på.

Ikke bare dum, han er ynkelig og motbydelig! Roper Olav Harald mens han piller seg i nesa og drømmer om å bli ordfører når han blir stor. 
Vara eller ikke vara...

- Kom så gjemmer vi utstyret slik at han ikke får skryt av mentorpappa!

 - Alle de andre er slemme, men det gjør ikke noe for jeg har tusen ganger sterkere psyke enn absolutt alle, sier Finn Olav mens han forsøker å presse fram et tappert smil.

Alina og Charlotte vil verken leke eller krangle med de andre, men bare sitte i sandkassa og fnise sammen. Ingen av guttene får være med i alle fall. Guttelus! Eller jo forresten, Daniel kan få bli med. Daniel den godø; han som er lært opp av mammaen sin til å sladre når noen er i ferd med å pønske ut skjemt. Samvittigheten knager under Mariusgenseren. Truer med å spise ham opp innenfra.

 - Søstera mi er snillere enn jeg trodde. Før syntes jeg bare hun var teit lissåm, men nå synes jeg hun er snill noen ganger og, sier Alina etter at Malin ikke er flink nok i øksekast og må kaste inn smekka.

Daniel forteller at han ikke liker jenter. Eller han liker jo jenter da, men ikke på den måten. Bjørn Egil bryr seg ikke nevneverdig om Daniels lengten etter å kysse drømmeprinsen. Han har mer enn nok med å passe seg for froskene…

Velkommen til Farmen Friluftsbarnehage!      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar